Vyberte si trendy plavky vhodné pro vaši postavu

Plavková sezóna je v plném proudu, vždyť co snadněji si můžeme obléci, když se teploty šplhají k 40 °C? Ne každá z nás měla to štěstí a dostala do vínku postavu bohyně. Připravili jsme pro vás přehled typů postav a plavek, které si pohrají s nedokonalými křivkami.

Perfektní proporce

Pokud máte souměrné tělo, ploché bříško a adekvátně velká prsa i zadek, můžete sáhnout po každém střihu plavek. Pro bohyně pláží v tomto směru neexistují omezení a ať si zvolíte jakékoliv plavky, v každých budete vypadat dokonale. Dbejte však na výběr barvy, aby seděla k vaší barvě pleti a vlasů, aby zdůraznila váš půvab, ale nepřekřičela vaši krásu. Letos jsou v módě různé typy a styly plavek, proto je výběr skutečně bohatý a každá postava si najde to pravé.

Malá prsa

Menší poprsí je dnes skutečně malý problém. Zvolte si vrchní díl plavek s výztuží. Pokud potřebujete objem skutečně „nafouknout“, vyberte si plavky, které mají na svršku řasení nebo volány. Designéři se předbíhají v tom, jak opticky zvětšit tento drobný nedostatek, takže si je skutečně z čeho vybrat.

Hruštičky

Pokud máte tzv. postavu typu hruška, tedy máte větší zadek, schováte ho pod vyšší kalhotky, které mohou být stříhány až do půl pasu. Ekvivalentem jsou i monokiny, které mají vybrané boky, ukáží tak pěkný štíhlý pas a schovají zadek.

Baculky

Dámy, které mají mírnou nadváhu, ji hravě schovají ve zlaté klasice – monokiny. Jednodílné plavky vás opticky zúží a vytvarují. Navíc, pokud si zvolíte plavky ze stahujících materiálů, v oblasti bříška budete krásně vyformovaná. Pokud máte větší prsa, svršek by neměl být vyztužen, pěkně ukážou i ramínka na zavazování kolem krku. Ty méně obdařené se v celých plavkách krásně doplní vyztuženou podprsenkou.

  • Komentáre
  • Podobné články
0
Design Interiér Novinky

Industriální bydlení: Styl bohémů a rebelů

0
Novinky Strava Zdraví

Velké snídaňové dilema: co ano a co ne?

0
Design Interiér Novinky

5 nejstylovějších interiérových barev pro rok 2017

Navigácia

Magazíny